Varna24.bg.Сред големите ни предизвикателства за 2019 г. както винаги е приемът

...
Varna24.bg.Сред големите ни предизвикателства за 2019 г. както винаги е приемът
Коментари Харесай

Градят храм за сватби и кръщенета в Морското училище

Varna24.bg .

" Сред огромните ни предизвикателства за 2019 година както постоянно е приемът на новите ни обучаеми, който върви доста сполучливо. Към този миг имаме повече от 100 претендента над миналогодишната ни селекция. Върви записването на първите нови студенти. Все още не е излязло постановлението на Министерски съвет, само че ще бъдат от порядъка на 560 индивида. По всяка възможност ще ни бъде поръчана подготовката на 52 курсанти, от тях 20 за военноморските сили, 20 за потребностите на военномедицинска академия и 12 курсанти по една нова специализация, която се назовава " Кибер сигурност ". По нея ще се приготвят експерти за всички типове въоръжени сили на МО.

Очакваме следващо нарастване на нашите задгранични студенти, които сега са над 450 индивида. Амбицията е тази година да минем цифрата 500. В момента работим по план за нови страни най-много от Африка. Има възможност и други ведомства от Ангола да последват образеца на тяхното Министерство на риболова и да поръчат фрагменти. Мисля, че учебното заведение се развива устойчиво и всичко това се дължи упорития труд на моите сътрудници, на тяхната отдаденост и предпочитание за развиване. Всички други специалности не престават да се развиват. Работим в партньорство с ВСУ в региона на кибероперациите и сигурността. Училището е водещ сътрудник за основаването на център за подготвеност за образованието на  фрагменти за сигурността. През последните пет години учебното заведение влага доста във високи технологии.

В рамките на учебното заведение построяваме пълностоен храм, в който да могат тук да се кръщават и да подписват брак нашите обучаеми. Завършва сега етапа на недодялан градеж. Предстои да стартира покриването на кубетата, металът е доставен. Започва построяването на каменната обшивка. Обръщам се към всички, които имат на сърце да поддържат това благородно начинание, чакам ги с отворени прегръдки! ", каза проф. доктор Боян Медникаров.

Повече вижте във видеото!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР